Blog
Duurzame kroepoek with a touch of salt & pepper

Ooit al eens kroepoek gegeten die niet gemaakt is van exotische garnalen? Voortaan kan dat! Want JEAN sur MER gebruikt voor zijn kroepoek de garnalen die het merk ook verwerkt in zijn duurzame garnaalkroket: garnalen die lokaal zijn gevangen en verwerkt.

Kroepoek gemaakt van grijze noordzeegarnalen is een primeur voor onze markt. JEAN sur MER staat niet enkel voor duurzaam, maar ook voor zuivere producten. Het merk gebruikt geen bewaarmiddelen of E-nummers. “Onze befaamde grijze noordzeegarnalen geven aan onze noordzeekroepoek een fantastische smaak. Onze kroepoek draagt zoals onze andere producten het duurzaamheidslabel van MSC – Marine Stewardship Council. Dat garandeert dat de vis gevangen is met respect voor het milieu en de vispopulatie”, vertelt Jan Kegels, oprichter van JEAN sur MER.

Voeg daar nog een toffe, funky verpakking aan toe en je krijgt een leuk duurzaam, lekker en hip noordzeeproduct.

De kroepoek van JEAN sur MER is te vinden bij Spar en horecagroothandels als Hanos en Horeca Totaal. Daarnaast kan je deze lekkere snacks vinden in de viswinkel van JEAN sur MER – JEAN sur MER The Shop in Brasschaat en in het streetfoodrestaurant – JEAN sur MER Harbor Cafe op de Groenplaats in Antwerpen.

Bekijk ook deze fishermen stories

Play Seasounds
Seasounds
In zee met JEAN sur MER?

Ben je eigenaar van een horecazaak? Wil je onze producten verdelen? Of speel je met ideeën rond een eigen foodconcept? We hebben altijd goesting in nieuwe uitdagingen met collega-ondernemers!