Foodtruck & catering

JEAN sur MER als motor achter je feest of event

JEAN sur MER, da’s in de eerste plaats ongeremd genieten van hip streetfood. In 2010 lanceerden we een van de eerste foodtrucks van het land: met een mobiel keukentje serveerden we kleine hippe visgerechtjes op festivals, bedrijfsevents en privéfeesten. Vandaag toeren prachtige oldtimerbusjes rond in België en Nederland met aan boord het beste van de Noordzee, beschikbaar volgens uiteenlopende formules.

Foodstrucks

Kruid je feest af met smaak

Ga je in zee met JEAN sur MER? Dan kies je niet voor een doordeweekse cateraar. Het enige grijze bij ons zijn de vers gepelde garnalen! We houden van een hoek af, en dus zijn onze trucks veel meer dan een foodconcept: door hun retro uitstraling zijn ze net zoveel sfeer- als smaakmaker. Combineer je graag verschillende trucks? Dan doen we je met plezier een aangepast voorstel.

Catering

Van streetfood en tapa's tot volledige menu’s en walking dinners

Van communie- of lentefeest, huwelijk of jubileum tot bedrijfsevent of muziekfestival. Van streetfood of tapa’s tot een volledig menu of achtgangen-walking dinner. Van kibbeling, garnaalkroketten en fishburgers tot vissoep, fish & chips en bisque van grijze garnalen. Jouw feest, jouw formule. We verrassen jou en je gasten met de meest diverse gerechten op basis van verse vis en schaaldieren van bij ons.

Drie foodtrucks, evenveel karakters
Foodtruck Jan
Bouwjaar 1987

Deze kranige Mercedes 508 uit 1987 deed in een vorig leven dienst als ambulance in het Duitse leger. Dat zorgzame zit er nog altijd in. Maakt sinds 2015 deel uit van onze vloot.

Foodtruck Piet
Hollander met smaak

Piet is een Hollander met smaak en dus een unieke soort. Deze Mercedes 508 heeft een verleden als ambulance in het Nederlandse leger. Sinds 2013 bekommert hij zich over smaakpapillen overal ten lande.

Foodtruck Joris
Bouwjaar 1974

De vijftig nabij, maar nog steeds de drive van een jachtige tiener. Deze caravan uit 1974 schuimt al sinds 2010 het Vlaamse land af en heeft nog niets aan mobiliteit en smaakgevoel ingeboet.

Graag Jan, Piet of Joris op jouw feest? Vertel ons jouw wensen en vraag jouw reservering aan
CHAUFFEURS
Aan het stuur bij de Foodtrucks
Yuki
Elias

Laatste nieuws

Play Seasounds
Seasounds
In zee met JEAN sur MER?

Ben je eigenaar van een horecazaak? Wil je onze producten verdelen? Of speel je met ideeën rond een eigen foodconcept? We hebben altijd goesting in nieuwe uitdagingen met collega-ondernemers!