JEAN sur MER The Shop

In The Shop te Brasschaat vloeien een viswinkel, bistro en traiteurservice samen tot een totaalbeleving

The Shop Brasschaat schippert tussen een ambachtelijke viswinkel en eigentijdse bistro met traiteurservice. Hier vind je alles wat JEAN sur MER te bieden heeft onder één trendy dak: dagverse vis in de toog, verrukkelijke ambachtsproducten in de rekken en een fijnzinnige, gevarieerde lunchkaart op de tafels.

Place to be
Donksesteenweg 212, pand 252
2930 Brasschaat

03 336 80 81
theshop@jeansurmer.be

Viswinkel

Jouw dagelijkse portie vis

Onze Shop te Brasschaat brengt in de eerste plaats een eerbetoon aan de traditionele, ambachtelijke viswinkel. De dagvangst belandt er dagelijks in de toog. Thuis smullen van een vers stukje wijting, heilbot of heek? Kies je favoriete noordzeelekkers, maar laat je ook verrassen door minder bekende bijvangsten.

Openingsuren Shop
Dinsdag – Vrijdag van 9.30u tot 17u30
Zaterdag van 9u tot 17u30
Zondag en maandag gesloten

Bistro

Van lunch en dagschotel tot tapa's of fruits de mer-festijn

Een lekkere kreeft met een goed glas wijn? Een rijkelijke vissoep? Oesters met champagne? Een bakje kibbeling met een frisse pint of een stuk vis uit de verstoog bereid à la plancha? In onze bistro prikkelen we je met een verfijnde en gevarieerde kaart. Streetfood-toppers krijgen het gezelschap van onder meer tapa’s, fruits de mer en variërende schotels, geïnspireerd door het dagelijks aanbod.

Openingsuren Bistro
Dinsdag – zaterdag van 12u – 17u30

Onze bistrokeuken is open voor lunch van 12u tot 16u. Drinks, kibbeling en kroketjes uit ’t vuistje zijn tot 18u beschikbaar (behalve op zondag).

Menu

Laat je inspireren door onze dagverse menukaart.

Afhuren

Vier jouw mijlpaal in onze bistro

Iets te vieren? We zetten de deuren van onze bistro graag open voor jou en je gasten. Jij ontfermt je over de genodigden, wij verzorgen het eten in de vorm van een uitgebreid fruits de mer-festijn of lekkere verse hapjes. Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken.

Eindejaar

Download onze eindejaarsfolder en mis onze wedstrijd niet!

Breng de magie van de feestdagen naar jouw tafel met onze heerlijke selectie aan verse vis, schaal- en schelpdieren, warme en koude voorgerechten en een culinair kant-en-klaar menu.

Plaats een bestelling voor kerst of oudjaar en maak kans op een waardebon ter waarde van € 100 om te besteden in onze bistro. De gelukkige winnaar ontdekt een gegraveerde oester van ZILT in zijn eindejaarbestelling.

Team
Aan het roer bij JEAN sur MER The Shop
Tessa
Chef en lady boss
Tim Mathys
The Shop held
Merel
Onze allrounder

Nieuws uit The Shop en onze Bistro

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van acties, evenementen of nieuwigheden van viswinkel The Shop Brasschaat en onze Bistro? Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief

Dit veld is verplicht
Play Seasounds
Seasounds
In zee met JEAN sur MER?

Ben je eigenaar van een horecazaak? Wil je onze producten verdelen? Of speel je met ideeën rond een eigen foodconcept? We hebben altijd goesting in nieuwe uitdagingen met collega-ondernemers!