JEAN sur MER The Shop

In The Shop vloeien een viswinkel, bistro en traiteurservice samen tot een totaalbeleving

The Shop schippert tussen een ambachtelijke vishandel en eigentijdse bistro met traiteurservice. Hier vind je alles wat JEAN sur MER te bieden heeft onder één trendy dak: dagverse vis in de toog, verrukkelijke ambachtsproducten in de rekken en een fijnzinnige, gevarieerde lunchkaart op de tafels.

Place to be
Donksesteenweg 212, pand 252
2930 Brasschaat

03 336 80 81
theshop@jeansurmer.be

Viswinkel

Jouw dagelijkse portie vis

Onze Shop brengt in de eerste plaats een eerbetoon aan de traditionele, ambachtelijke vishandel. De dagvangst belandt er dagelijks in de toog. Thuis smullen van een vers stukje wijting, heilbot of heek? Kies je favoriete noordzeelekkers, maar laat je ook verrassen door minder bekende bijvangsten.

Openingsuren Shop
Woensdag – Vrijdag van 9.30u tot 18u
Zaterdag van 9u tot 18u
Zondag van 9u tot 16u

Bistro

Van lunch en dagschotel tot tapa's of fruits de mer-festijn

Een lekkere kreeft met een goed glas wijn? Een rijkelijke vissoep? Oesters met champagne? Een bakje kibbeling met een frisse pint of een stuk vis uit de verstoog bereid à la planche? In onze bistro prikkelen we je met een verfijnde en gevarieerde kaart. Streetfood-toppers krijgen het gezelschap van onder meer tapas, fruits de mer en variërende schotels, geïnspireerd door het dagelijks aanbod.

Openingsuren Bistro
Woensdag – zaterdag van 12u – 18u
Zondag van 12u tot 16u

Onze bistrokeuken is open voor lunch van 12u tot 16u. Drinks, kibbeling en kroketjes uit ’t vuistje zijn tot 18u beschikbaar.

Menu

Laat je inspireren door onze dagverse menukaart.

Afhuren

Vier jouw mijlpaal in onze bistro

Iets te vieren? We zetten de deuren van onze bistro graag open voor jou en je gasten. Jij ontfermt je over de genodigden, wij verzorgen het eten in de vorm van een uitgebreid fruits de mer-festijn of lekkere verse hapjes. Contacteer ons om de mogelijkheden te bespreken.

Traiteurservice

Met de complimenten van onze chefs

Gasten op bezoek of gewoon eens zin om lekker lui te zijn? Je kan onze dagverse en gevarieerde gerechten afhalen in kleine en grote porties, voorverpakt of vers opgeschept.

Communiefeest, babyborrel of ander feest gepland? Bekijk dan onze uitgebreide traiteursfolder boordevol lekkers uit de zee. Mail je keuze best drie dagen op voorhand door. Zo hebben we voldoende tijd om alles te voorzien.

Team
Aan het roer bij JEAN sur MER The Shop
Tessa
Chef en lady boss
Tim Mathys
The Shop held

Nieuws uit The Shop en onze Bistro

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van acties, evenementen of nieuwigheden van The Shop en onze Bistro? Schrijf je dan hier in op onze nieuwsbrief

Dit veld is verplicht
Play Seasounds
Seasounds
In zee met JEAN sur MER?

Ben je eigenaar van een horecazaak? Wil je onze producten verdelen? Of speel je met ideeën rond een eigen foodconcept? We hebben altijd goesting in nieuwe uitdagingen met collega-ondernemers!