Blog
JEAN sur MER foodtruck at the festivals

De zomer… lange dagen, warme nachten en het perfecte seizoen om te genieten van fantastische muziek en heerlijk streetfood. De foodtrucks van JEAN sur MER zijn ook deze zomer weer te vinden op de leukste en meest sfeervolle festivals van het land.

Zonnewende Festival Antwerpen

Feesten aan één van de architecturale parels van Antwerpen? Dan moet je op Zonnewende Festival zijn. Pal onder het Havenhuis op het Zaha Hadidplein kan je er op 13 april dansen op elektronische beats. Genieten van lekker eten doe je aan onze foodtruck. Kibbeling of liever een fishburger of garnaalkroketjes? Your choice!

MAD Festival in Antwerpen

We openen ons foodtruckseizoen op MAD Festival in Antwerpen van 11 tot 15 april. MAD Festival is vier dagen lang genieten van fascinerende circusacts. Denk aan openluchtspektakels, avondvoorstellingen, workshops, muzikale acts,… verspreid over Antwerpen Noord.

Onze foodtruck zal te vinden zijn aan het Asiadok.

Antwerp Classic Car event

Tijdens het weekend van 4 en 5 mei maken we de bezoekers van Antwerp Classic Car event blij met onze kibbeling en fishburgers. Hou jij van classic cars? Dan moet je op de Parijseweg in Kapellen zijn.

Extrema Outdoor

Ben jij een fan van underground house en techno? Dan breng je wellicht een bezoekje aan Extrema Outdoor in Houthalen-Helchteren van 17 tot 19 mei. Met ongeveer 25.000 bezoekers per dag is het een van de grootste festivals van ons land.

En van dansen krijg je honger. Place to be voor sappige kibbeling en onze knapperige big fish burger: de JEAN sur MER foodtruck!

Live is Live

Op 28 en 30 juni vind je onze foodtruck op LIVE /S LIVE op de Middenvijver op Linkeroever in Antwerpen. Live is Live is een driedaags muziekfestival met topnamen als The National en The Smashing Pumpkins. Naast muziek kan je er ook genieten van heerlijk streetfood.

Gent Jazz

Liefhebbers van jazz kunnen elk jaar in juli hun hart ophalen tijdens het Gent Jazz Festival. Nationaal en internationaal gerenommeerde artiesten vullen er het programma van 5 tot 20 juli. Ook de innerlijke mens wordt niet vergeten. Aan onze foodtruck kan je je smaakpapillen verwennen aan duurzaam streetfood. The best you can get!

Feesten in het stadspark

Kom jij mee feesten in het Stadspark in Antwerpen op zaterdag 6 en 7 juli? Lekker streetfood verzekerd!

Tomorrowland

Van 19 tot 21 juli en van 26 tot 28 juli vind je ons met een foodstand aan het Freedom Stage van Tomorrowland en onze foodtruck spot je op Farmland in Dreamville. Bite into the Beat at Tomorrowland

Kafe Kasserol

Van 14 tot 18 augustus strijken we neer op het streetfoodfestival Kafe Kasserol in het stadspark Lier. Een feërieke setting en lekker eten en drinken. Meer moet dat niet zijn!

 

Volg ons op Facebook en Instagram voor een kijkje achter de schermen:

Bekijk ook deze fishermen stories

Play Seasounds
Seasounds
In zee met JEAN sur MER?

Ben je eigenaar van een horecazaak? Wil je onze producten verdelen? Of speel je met ideeën rond een eigen foodconcept? We hebben altijd goesting in nieuwe uitdagingen met collega-ondernemers!