Blog
De festivalzomer van JEAN sur MER

Staat de zomer voor jou ook gelijk aan dansen op coole beats, cheeky cocktails en LEKKER STREETFOOD?

Dan kijk jij waarschijnlijk met veel verwachting uit naar waar onze foodtrucks binnenkort zullen neerstrijken!? We droppen al graag enkele namen!

MAD Festival in Antwerpen

We openen ons foodtruckseizoen op MAD Festival in Antwerpen van 13 tot 16 april. MAD Festival is vier dagen lang genieten van fascinerende circusacts. Denk aan openluchtspektakels, avondvoorstellingen, workshops, muzikale acts,… verspreid over Antwerpen Noord.

Onze foodtruck zal te vinden zijn in Park Spoor Noord en serveert kibbeling, noordzeegarnaalkroket, fish & chips, onze big fish burger, onze smaakvolle veggieburger en frietjes.

MAD festival Antwerpen

Zonnewendefestival in Kruibeke

Op 15 april is het de beurt aan Kruibeke. Dan verwennen we de bezoekers van Zonnewendefestival met de heerlijkste fish & chips, kibbeling, onze duurzame garnaalkroket en calamaresringen.

Zonnewende vzw is een organisatie met een hart voor de natuur. De opbrengst van het festival wordt steevast geïnvesteerd in groene projecten. Eten voor het goede doel dus!

Extrema Outdoor Houthalen-Helchteren

Ben jij een fan van underground house en techno? Dan breng je wellicht een bezoekje aan Extrema Outdoor in Houthalen-Helchteren van 26 tot 28 mei. Met ongeveer 25.000 bezoekers per dag is het een van de grootste festivals van ons land.

En van dansen krijg je honger. Place to be voor sappige kibbeling en onze big fish burger: de JEAN sur MER foodtruck!

WECANDANCE Zeebrugge

Voetjes in het zand en dansen maar! Voor zijn tienjarig bestaan brengt WECANDANCE een ode aan de oceaan. Daar kan JEAN sur MER niet ontbreken.

Laat je meeslepen in het magische waterwonderland op 5, 6 en 12 en 13 augustus op het strand van Zeebrugge.

En begin maar alvast te watertanden, want we serveren ceviche, onze fish taco (yes, he’s back), onze big fish burger en kibbeling.

WECANDANCE festival Zeebrugge

Doel Festival Antwerpen

Na een ongelofelijke eerste editie in september 2022 keert Doel Festival voor de tweede keer terug naar de straten van het afgelegen polderdorp Doel. Dit keer op 16 september 2023.

Wat je mag verwachten? Een prachtige locatie en een unieke sfeer in de straten van een mysterieuze gemeente (dicht bij Antwerpen) gecombineerd met elektronische beats en lekker streetfood.

Net als vorig jaar schenkt het festival een deel van de winst aan het Doelfonds dat zich inzet voor de heropwaardering van de gemeente.

Doel festival Antwerpen

Op welk festival breng jij onze foodtruck een bezoekje?

 

Bekijk ook deze fishermen stories

Play Seasounds
Seasounds
In zee met JEAN sur MER?

Ben je eigenaar van een horecazaak? Wil je onze producten verdelen? Of speel je met ideeën rond een eigen foodconcept? We hebben altijd goesting in nieuwe uitdagingen met collega-ondernemers!