Blog
De festivalzomer van JEAN sur MER

Staat de zomer voor jou ook gelijk aan dansen op coole beats, cheeky cocktails en LEKKER STREETFOOD?

Dan kijk jij waarschijnlijk met veel verwachting uit naar waar onze foodtrucks binnenkort zullen neerstrijken!?

MAD Festival in Antwerpen

We openen ons foodtruckseizoen op MAD Festival in Antwerpen van 13 tot 16 april. MAD Festival is vier dagen lang genieten van fascinerende circusacts. Denk aan openluchtspektakels, avondvoorstellingen, workshops, muzikale acts,… verspreid over Antwerpen Noord.

Onze foodtruck zal te vinden zijn in Park Spoor Noord en serveert kibbeling, noordzeegarnaalkroket, fish & chips, onze big fish burger, onze smaakvolle veggieburger en frietjes.

MAD festival Antwerpen

Extrema Outdoor Houthalen-Helchteren

Ben jij een fan van underground house en techno? Dan breng je wellicht een bezoekje aan Extrema Outdoor in Houthalen-Helchteren van 26 tot 28 mei. Met ongeveer 25.000 bezoekers per dag is het een van de grootste festivals van ons land.

En van dansen krijg je honger. Place to be voor sappige kibbeling en onze big fish burger: de JEAN sur MER foodtruck!

LIVE /S LIVE

Op 24 en 25 juni vind je onze foodtruck op LIVE /S LIVE op de Middenvijver op Linkeroever in Antwerpen. The War on Drugs, dEUS, Grace Jones en Balthazar pronken als headliners. Naast muziek kan je er ook genieten van heerlijk streetfood. Op de foodline-up pronken o.a.

🐟 JEAN sur MER
🌮 Boker Tov
🍛 Mission Masala
🍹 The Mocktail Club en veel meer!

Live is live festival Antwerpen

Stadsparkfeesten

Kom jij mee feesten in het Stadspark in Antwerpen op zaterdag 8 juli & zondag 9 juli? Lekker streetfood verzekerd! Op 𝘇𝗮𝘁𝗲𝗿𝗱𝗮𝗴 kan je dansen op zomerse beats van o.a. Buscemi of helemaal uit de bol gaan met de plaatjes van Discobaar A Moeder. 𝗭𝗼𝗻𝗱𝗮𝗴 begint met optredens van rijzende ster Pauline (winnares Regi Academy) en kan je genieten van optreden van o.a. Yevgueni en de Armanis Walking Jazz Band. Meer info vind je op het Facebook evenement.

Fishburger JEAN sur MER

DreamVille Tomorrowland

Verblijf je deze zomer op de camping site DreamVille van Tomorrowland? Laat je dan betoveren door het bruisende hart van DreamVille, waar een levendige boulevard vol winkels, eetkraampjes, een supermarkt, een bakkerij en zelfs een kapsalon op je wachten. Ook JEAN sur MER is present op deze Marketplace. Je zal geen honger lijden. Of je nu zin hebt in Fish ’n Chips, een sappige fishburger of een verrukkelijke salmonburger, wij hebben het allemaal voor je in petto! Laat je smaakpapillen dansen en geniet van heerlijk streetfood dat je energie geeft voor een onvergetelijke festivalervaring!

Fish & Chips JEAN sur MER

WECANDANCE Zeebrugge

Voetjes in het zand en dansen maar! Voor zijn tienjarig bestaan brengt WECANDANCE een ode aan de oceaan. Daar kan JEAN sur MER niet ontbreken.

Laat je meeslepen in het magische waterwonderland op 5, 6 en 12 en 13 augustus op het strand van Zeebrugge.

En begin maar alvast te watertanden, want we serveren ceviche, onze fish taco (yes, he’s back), onze big fish burger en kibbeling.

WECANDANCE festival Zeebrugge

Doel Festival Antwerpen

Na een ongelofelijke eerste editie in september 2022 keert Doel Festival voor de tweede keer terug naar de straten van het afgelegen polderdorp Doel. Dit keer op 16 september 2023.

Wat je mag verwachten? Een prachtige locatie en een unieke sfeer in de straten van een mysterieuze gemeente (dicht bij Antwerpen) gecombineerd met elektronische beats en lekker streetfood.

Net als vorig jaar schenkt het festival een deel van de winst aan het Doelfonds dat zich inzet voor de heropwaardering van de gemeente.

Doel festival Antwerpen

Op welk festival breng jij onze foodtruck een bezoekje?

 

Bekijk ook deze fishermen stories

Play Seasounds
Seasounds
In zee met JEAN sur MER?

Ben je eigenaar van een horecazaak? Wil je onze producten verdelen? Of speel je met ideeën rond een eigen foodconcept? We hebben altijd goesting in nieuwe uitdagingen met collega-ondernemers!