Blog
JEAN sur MER The Shop zoekt een allround winkelmedewerker

Aboard!

Hou je van vis, goede vibes en veel afwisseling? Dan is JEAN sur MER The Shop op zoek naar jou! We verwelkomen graag een enthousiaste allround winkelmedewerker. Iemand die onze verstoog rockt, klantvriendelijk is en als je toevallig wat horeca-ervaring in je schortzak hebt zitten, is dat een bonus!

Aboard!

Hou je van vis, goede vibes en veel afwisseling? Dan is JEAN sur MER The Shop op zoek naar jou! Onze viswinkel in Brasschaat verwelkomt graag een enthousiaste allround winkelmedewerker. Iemand die onze verstoog rockt, klantvriendelijk is en als je toevallig wat horeca-ervaring in je schortzak hebt zitten, is dat een bonus!

Wat staat er op jouw menu?

  • Klanten bedienen: jij schittert achter de toonbank, waar je onze klanten met een glimlach bedient.
  • Weegkunsten: van zalm tot kabeljauw, je weegt en rekent af als een pro.
  • HACCP Held: veiligheid en kwaliteit staan voorop,  jij houdt nauwgezet toezicht volgens de HACCP-normen.
  • Fileren met flair: ben je een fileer-fanaat? Geweldig! Nog niet? Geen probleem, we leren je de kneepjes van het vak.
  • Toonbanktopper: de visverstoog is jouw podium, je houdt hem altijd tiptop in orde en zorgt voor bestellingen.
  • Wisselspel: je werkt in de winkel, maar kan je ook met enthousiasme smijten in de bistrozaal.

Wat wij bieden?

  • Voltijds avontuur: we bieden je een fulltime positie.
  • Goede verloning: we erkennen je inzet en expertise en belonen je met een competitief salaris.
  • Leuk team: je wordt deel van een leuke crew van visfanaten waar teamwork en samenwerking centraal staan.
  • Flexibele uren: onze glijdende uren bieden je de flexibiliteit om werk en privé in evenwicht te houden.

Klaar om aan boord te komen? Solliciteer dan nu! 🎣🌟

Bel ons op 0486 36 76 65 of stuur je CV door naar info@jeansurmer.be!

Bekijk ook deze fishermen stories

Play Seasounds
Seasounds
In zee met JEAN sur MER?

Ben je eigenaar van een horecazaak? Wil je onze producten verdelen? Of speel je met ideeën rond een eigen foodconcept? We hebben altijd goesting in nieuwe uitdagingen met collega-ondernemers!